06-53 98 76 05info@jepr.nl

Tijd voor een nieuwe website?

Home / Nieuws / Tijd voor een nieuwe website?

Wanneer is uw website verouderd? Na 2 jaar, 4 jaar of 10 jaar? Eigenlijk is dit niet uit te drukken in tijd. Een website is toe aan vernieuwing, wanneer die niet meer voldoet aan uw wensen of die van uw bezoekers.

De ontwikkeling op het gebied van het internet is de afgelopen jaren op veel vlakken anders geworden. Voorheen werd uw website hoogstwaarschijnlijk bekeken vanuit de webbrowser van Microsoft: Internet Explorer. Deze had in 2002/2003 een marktaandeel van 95%. Tegenwoordig is dit wel even anders met de webbrowsers Google Chrome, Safari en Firefox. Waarbij de webbrowser van Google nu het dominants is. Heeft u uw eigen website wel eens bekeken vanuit de andere browsers? Werkt die op voorgaande browsers?

Niet alleen de webbrowsers zijn anders geworden, maar ook de apparaten waarop uw website wordt bekeken. Uw website wordt nu niet alleen bekeken vanaf een standaard computerscherm, maar ook vanaf smartphones, tablets, kleine laptopschermen tot grote beeldschermen. Is uw website goed zichtbaar op alle schermen? Is uw website responsive? Oftewel past de website zich aan op het apparaat waarvan die bekeken wordt.

Wat is er sinds de oplevering van uw website veranderd binnen uw bedrijf? Zijn deze veranderingen ook zichtbaar op uw website. Voorheen bevatte een website vooral statische informatie, die alleen door de ontwikkelaar van de website aangepast kon worden. Tegenwoordig hebben vrijwel alle websites een CMS (Content Management system), waardoor u zelf grip hebt op de inhoud. Daarnaast kunt u ook gemakkelijker nieuwe informatie delen met uw klanten en mogelijk nieuwe klanten aantrekken.

Bent u goed vindbaar op Google? Is uw website zoekmachine vriendelijk? Waarop zoeken uw bezoekers en komen dan bij u terecht? Hoeveel bezoekers komen er op uw website en welke pagina’s bekijken zij voornamelijk? Heeft u geen idee? Dan is het tijd voor vernieuwing.

Wanneer u bovenstaande vragen allemaal positief kunt beantwoorden dan voldoet uw website hoogstwaarschijnlijk nog prima. Begint het u te duizelen. Neem dan contact met mij op en ik geef u concreet aan waar er verbeteringen mogelijk zijn.

Recent Posts

Laat een bericht achter

PLAATS OPMERKING Terug naar boven

Neem contact op!

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dit formulier in en ik probeer deze vandaag nog te beantwoorden.