06-53 98 76 05info@jepr.nl

Diensten

Home / Diensten

Nieuwe website of webshop nodig?

JEPR ontwikkelt en bouwt, als klein webdesign bureau uit Sint Pancras, een dynamische website of webshop die voldoet aan de laatste standaarden van deze tijd. Ik zal actief met u meedenken om de website of webshop te bouwen die aan uw wensen en doelstellingen voldoet. Laat uw online aanwezigheid niet onopgemerkt aan uw klanten voorbij gaan. Bekijk hieronder de mogelijkheden, werkwijze en enkele afgeronde projecten.

Webdesign op maat

JEPR Webdesign maakt websites afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Een gebruiksvriendelijke website voor uw klanten en gemakkelijk te voorzien van nieuwe inhoud voor u. Zoekmachine geoptimaliseerd voor een hogere plek op Google, integratie met Social Media en het uiterlijk afgestemd op uw huisstijl of wensen.

Standaard maak ik gebruik van WordPress wat, naar mijn mening, de meest gebruiksvriendelijke omgeving is. Door gebruik te maken van WordPress kunt u zelf gemakkelijk teksten aanpassen of nieuwe berichten toevoegen. Een website die regelmatig van nieuwe inhoud wordt voorzien zorgt voor terugkomst van bestaande bezoekers en door steeds meer inhoud toe te voegen is de kans ook nog eens groter dat u hoger in Google voorkomt, waardoor er nieuwe bezoekers op uw website komen.

Over Google gesproken ik zorg ervoor dat uw de website zoekmachine geoptimaliseerd (SEO) is en daarnaast zal ik u ook uitleg geven hoe u uw teksten kunt optimaliseren om in Google sneller naar boven te komen. Naast Google of één van de andere zoekmachines kunt u ook social media gebruiken om meer bezoekers te creëren. Wanneer u hulp nodig heeft om dit te verzorgen kan ik u daarbij ook helpen.

U heeft al een WordPress website vanaf €549,-. Ook is het mogelijk om een website te leasen. Voor een vast bedrag vanaf €29,- per maand heeft u een website, hosting en onderhoud. Voor een exact bedrag kunt u met mij contact opnemen telefonisch of via de mail.

Webshop beginnen

Of u nu een startende retailer bent of een webshop wil openen naast uw fysieke winkel: JEPR Webdesign kan u helpen bij het opzetten van uw eigen webwinkel. Tevens kan ik u helpen met de integratie van Social Media en geef desgewenst een uitgebreide uitleg  over het onderhoud van uw webwinkel.

Voor webwinkels maak ik gebruik van WordPress of Opencart, afhankelijk van uw wensen bepalen we wat voor u de beste omgeving is. In beide opties kunt u als eigenaar van de webwinkel gemakkelijk producten toevoegen of aanpassen, uw voorraad beheren en bekijken welke producten goed lopen.

Wilt u een belangrijke gebeurtenis delen of een aankomend nieuw product alvast laten zien aan uw klanten, plaats dan eenvoudig zelf een nieuwsbericht. Door regelmatig nieuwe berichten te plaatsen zorgt u ervoor dat bestaande bezoekers sneller terugkomen en is de kans ook groter dat u een nieuwe doelgroep aanspreekt.

Tevens zorg ik ervoor dat uw webwinkel zoekmachine geoptimaliseerd (SEO) is en daarnaast zal ik u ook uitleg geven hoe u uw teksten kunt optimaliseren om in Google sneller naar boven te komen. Naast Google of één van de andere zoekmachines kunt u ook social media gebruiken om meer bezoekers te creëren. Wanneer u hulp nodig heeft om dit te verzorgen kan ik u daarbij ook helpen.

U heeft al een webshop vanaf €1299,-. Ook is het mogelijk om een website te leasen. Voor een vast bedrag vanaf €69,- per maand heeft u een webshop, hosting en onderhoud. Voor een exact bedrag kunt u met mij contact opnemen telefonisch of via de mail.

Uw eigen huisstijl

Eenvoudig aan te passen (CMS)

Zoekmachine optimalisatie

Leesbaar op smartphones en tablets

Social Media integratie

Overzichtelijk opgemaakt

Onderhoud. Backup. Hosting.

Naast het maken van websites en webshop kan ik ook voor hosting van uw website zorgen. Daarnaast kan ik uw website regelmatig voorzien van nieuwe updates.  Naast nieuwe mogelijkheden dragen deze updates ook bij aan voorkomen van veiligheid van uw website. Bij iedere update maak ik standaard een backup van uw bestanden en database. De prijs voor hosting en onderhoud ligt tussen de €10,- en €25,- per maand inclusief één domeinnaam.
 • Hosting inclusief email en voldoende ruimte
 • Regelmatig uw website voorzien van de laatste updates
 • Regelmatig een backup van uw website, mocht het een keer fout gaan

Nieuwsgierig na het resultaat van enkele afgeronde projecten?

Bekijk via onderstaande link enkele afgeronde projecten, zodat u een goed beeld kunt vormen wat de mogelijkheden en opties zijn.

 • Inventarisatie

  Het begint bij het verzamelen van uw wensen en doelstellingen.

 • Ontwerpfase

  Na de inventarisatie van uw wensen maak ik een conceptpagina, zodat u een goed beeld kunt vormen hoe de website er er uit komt te zien.

 • Uitvoering

  Tijd om de website compleet op te gaan bouwen. Uw teksten en afbeeldingen worden op de website gezet.

 • Afstellen

  De laatste puntjes op de i en daarna kan de website online gezet worden.

 • Oplevering

  Na het lanceren van de website geef ik u een korte uitleg. Tevens overhandig ik u de gegevens en handleiding.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend van gedachte wisselen over uw nieuwe website?

Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier en ik probeer binnen 1 dag een reactie te geven.

JEPR Webdesign

Penant 34
1834 TK Sint Pancras

06 -53 98 76 05

info@jepr.nl

Kvk: 58239847
Btw-nr: 190934955b01

Neem contact op!

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dit formulier in en ik probeer deze vandaag nog te beantwoorden.